Mirry Mach

prosinec282016

Cambodia - Angkor Wat

Kambodľa

Cambodia - Angkor wat

Z Koh Kood jsme se vypravili smer Angkor Wat. Cesta byla pekelna. V 9 rano z hotelu na lod a hura 1.5hodiny na pevninu. V tratu jsme se nechali hodit na autobusak, kde jsme se dali dohromady s jednim parem a sharovali taxi do Pailin, kde je hranicni prechod... No... Jak jinak, samozrejme jsme museli mit neco specialniho, na tenhle prechod, skoro nejezdi bili lidi, takze jsme tam byli trosku ze exoty :-) Tago z Tratu nas vyslo na 2000B, takze asi 1500, coz je 300 na hlavu. Slusna cena. V Pailinu se o nas porvali a dostali jsme se na 80 dolaru za 200 km... Celkova cena az do Siem Reap byla cca. 700kc na hlavu, coz na 350km jde.

Sranda byly viza, ze prej kdyz nema clovek fotku, tak plati vic... By me zajimalo, proc me stahli o stejny penize jako ty, kteri nemaji fotku na viza. Ale hadej se s oficirem. Radsi sem drzel zobak, na tohle jsem moc velkej prizdisrac :-))

Samotny Angkor Wat skvely! Koupili jsme si listek na dva dny a dva dny jezdili po chramech tuktukem, ktery stal 15 dolaru prvni den a druhy den 18. Uprimne.... Projel jsem dost chramu za svuj zivot, tohle by mi stacilo na jeden den. Jedine na co jsem byl fakt hodne nateseny, byl jeden chram, kde rostou stromy ze zdi apod. mist. Zbytek je stale stejny a vypada napriklad jako Borobudur nebo Prambanan v indonesii u mesta Yoga.

Neuzil jsem si ani moc jidla, protoze me to docela solidne prohnalo, nejspis diky dehydrataci..

Mirry Mach
Copyright © Mirek Mach 2014, made by maArt-design.com